Favoriet van het Bij SeS | TEAM

Chicken gyoza met teriyakisaus


Chicken gyoza met teriyakisaus combineert sappige kip, aromatische kruiden en zoete teriyaki tot een smaakexplosie in elke hap. Kortom een onweerstaanbare culinaire Bij SeS verwennerij.

De chicken gyoza worden eerst licht gebakken, vervolgens gestoomd tot gaarheid, en ten slotte geserveerd met een zijdezachte teriyakisaus voor een heerlijke smaak.

 

Reserveer snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

WIM ARENDS

Wim's Steak Night

Chef-kok Wim Arends houdt speciale Steak Night's avonden en komt graag bij Bij SeS malse biefstukken bakken met zijn specialiteit De Tipperysteak.

De Tipperysteak, ook bekend als tournedos, is een populair stukje rundvlees dat wordt gesneden uit de magerste en meest malse delen van de koe, meestal het middenstuk van de ossenhaas. Het staat bekend om zijn zachtheid en sappigheid, waardoor het een favoriete keuze is voor liefhebbers van biefstuk.

Een 3 gangen menu kost € 37,50 p.p., maar de gerechten kunnen natuurlijk ook los worden besteld. Naast deze specialiteit worden er ook wat voorgerechten en vis als hoofdgerecht bereid, en ook voor een toetje word gezorgd. Er kan gegeten worden vanaf 18.30 uur en reserveren is gewenst.

Voor in de agenda: 25 mei is de eerste keer en 28 juni staat de volgende steaknight gepland!

Reserveren